10 grudnia zapraszamy do Warty na konferencję pn.: „Polska wołowina – jakość, która się opłaca”.
Organizujemy konferencję dla producentów i przetwórców żywca wołowego mającą na celu wypracowanie przy udziale wysokiej klasy ekspertów z branży obszarów współpracy powyższych grup przy zrozumieniu wzajemnych wymagań i oczekiwań. Planujemy uczestnictwo producentów wołowiny jak również przetwórców w liczbie 100 uczestników.
Zgłoszenia przyjmujemy do 5 grudnia 2022 r. Udział w konferencji jest bezpłatny, decyduje kolejność zgłoszeń.
Dodatkowo dla uatrakcyjnienia konferencji zorganizujemy pokazy kulinarne połączone z warsztatami dla Kół Gospodyń Wiejskich.
W tym dniu będzie z nami znany i lubiany szef kuchni jakim jest Jakub Steuermark, który będzie przewodniczącym Jury w konkursie dla KGW, a także przedstawi uczestnikom konferencji oczekiwania branży HoReCa w zakresie mięsa wołowego. Podczas uroczystej kolacji serwowane będą dania w oparciu o mięso wołowe.
Poniżej prezentujemy program konferencji:
Osoby chcące wziąć udział w konferencji lub Koła Gospodyń Wiejskich zainteresowane udziałem w konkursie kulinarnym zapraszamy do kontaktu pod adresem: mateusz.zbytniewski@innowatorzywsi.pl